Buraların Yenisi

09:59


Merhabalar ♥



Ezgisel blog olarak çok yeni, acemi ve de heyecanlıyım. 
Yazı yazmayı ve ayrıca konuşmayı çok severim.
Kullandığım ve beğendiğim ürünleri birilerine tavsiye etmek, beğenmediklerimi -deyim yerindeyse- yerden yere vurmak, gezdiğim gördüğüm yerleri yazmak, yeni öğrendiğim şeyleri paylaşmak, kitap önerilerinde bulunmak, sevdiğim şarkıları insanları bıktırana kadar söylemek, yeni bulduğum tarifleri yapıp birilerine denettirmek zaten benim hayatımın rutin bir parçasıydı. Yakın çevremle paylaştığım bu şeyleri neden daha fazla insan duymasın ki dedim ve böyle bir yola çıktım.
Kendimden birazcık bahsetmem gerekirse, kendi halinde ailesiyle yaşayan, şuan için işsiz (Paramediğim), kitap okumak ve müzik dinlemekle ruhunu dinlendirmeyi seven, en sevdiği renk mor,mavi en çok giydiği renk gri olan, optimist bir idealist olmaya çalışan sevimli bir kızım ;) (Umarım çevremdekiler de böyle düşünüyordur :P)
Bahsedeceklerim sürüsüyle olsa da ilk yazıdan bu kadar coşmayıp kendimi sonraki yazılarıma ayırıyorum. Yorumlara açık bir insanım. Lütfen yorum yapmaktan ,yanlışlarımı söylemekten çekinmeyin. Başta da söylediğim gibi acemiyim, yanlışlarım olacak. Eğer bunları bana söylerseniz düzeltmem daha kolay olur.
Umarım yazılarımı beğenir keyifle okursunuz.
Hepinize şimdiden kucak dolusu teşekkürler görüşmek üzere..

Instagram adresim için ↓ resme tıklamayı unutmayın! ♥






You Might Also Like

4 yorum

  1. Başarılar bitanem 😚 ❤

    YanıtlaSil
  2. Gerçek blog dünyasına hoşgeldin👏🏻👏🏻
    Güzel anlarını,tecrübelerini ve yaşanmışlıklarını yazacağın bol takipli yazıların olsun inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten bu içten iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim :* İnşallah öyle olur :)

      Sil

Popular Posts

Flickr Images